Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Kerstmarkt  (zondag 17 december) Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 

 

 

 

  Foto bestellen?
 

Een opstootje ien ons durp is altijd goed om dur effe uut te lope. Kerstmarkt 2017 gaat de geschiedenis in van een gezellige markt, mooi weer en dat er veel publiek op de been was.

De bezoekers zijn er niet op uit om spullen te kopen. Ze komen naar een kerstmarkt om elkaar te ontmoeten, een praatje te maken en zich te goed doen aan eten en drinken.
Maaike en Inge van webwinkel VanBuuf  zijn echter dik tevreden. De buurvrouwen uit Lent staan voor het eerst op de kerstmarkt. Veel aandacht en hun producten gingen soepel van de hand. Het belangrijkste blijft om hun jonge onderneming onder de aandacht te brengen, weet Inge Scholten te vertellen.

Toch blijft de inwendige mens  de meeste aandacht trekken. Bovendien brengen de eet- en drinkkramen de ultieme kerstsfeer. Een praatje met een glas of beker in de hand loopt  nu eenmaal vlotter. De meeste belangstelling ging naar riefkoek van de Waskniepers en oliebollen van Aad Mielder.

Prijsuitreiking

De kerstmarkt werd afgesloten met de prijsuitreiking van de feestactie van de Gendtse Winkeliers Vereniging. De hoofdprijswinnaars zijn 1. Fam. Geenen uut de Schoutstraot; 2. Riet Berends uut de Baron van Gendtlaon; 3. Gerda Wannet, uut de Gildestraot.

 

 

 

De Gendtse kerstman is er voor jong en oud

Tassen van VanBuuf

 
   
   
   
 

Goed bezig Nr. 19. Gratis proeven

 

De winnaars van een hoofdprijs

 

 

 
 

Naar het archief van Actueel