Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
 Ladies Night    Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

Tekst Mevrouw GuG

 
 
 
 
 
Knutselen
 
 

Of ik naar de van Tuincentrum De Pas wilde gaan, dat was de vraag van Meneer GuG. Tja, een man tussen al die shoppende en klestende drukke vrouwen gun je niemand van het mannelijk geslacht, dacht ik zo. Ik zeg natuurlijk. Ik ga met mijn moeder heerlijk op stap. Uh, ik bedacht me dat ik de afgelopen zeven keer niet mee geweest was. Hoe dat komt kan ik eigenlijk niet verklaren (want dol op shoppen, woondecoratie en kerst), maar toch was ik de voorgaande jaren nog nooit naar deze inmiddels bekende avond van De Pas gegaan.

Een goede reden om eens een kijkje te gaan nemen, undercover uiteraard (voor een uiterst objectief oordeel, zeg ik zelf). De ontspannen sfeer was het eerste dat me opviel. In alle rust en gezelligheid kan je op je gemak alles bekijken. Van de prachtige kerstdecoratie, tot al het moois van de gasten die er met een kraampje staan en uiteraard het reguliere assortiment van planten en potterie.

En door de diversiteit aan kramen is deze avond voor vrijwel elke “lady” een aanrader. Van bijvoorbeeld tassen&sjawls tot houten (serveer)planken en coaching van Helemaal Fien.

NIEUW: Sterrenreis voor volwassen. Stiltewandeling en coaching sessie.

Maar ook heerlijke hapjes van verschillende cateraars.

Errug lekker!

 

Mijn ogen waren gericht op Boerderijwinkel de Geer. Met Stan en Liz boodschappen doen op een echte boerderij! Het komt er vaak niet van. Ik schaam me als moeder van het platteland. Kennen jullie dat dat ook? Druk, druk, druk.  

Maar wat misschien nog wel het beste is van De Pas aan het organiseren van deze avond? Dat je een hele goede reden hebt om tijd te maken voor een avondje inspiratie, gezelligheid en de nodige shopping. Want ó ja, ook nog eens 10% korting op het assortiment van De Pas en een goodiebag. Daar zijn we als vrouwen toch eigenlijk allemaal stiekem dol op, toch? Ook mijn moeder. Die heeft voor een zacht prijsje een vaas weten te bemachtigen. 
Ik houd er rekening mee dat ik volgend jaar van mijn moeder een appje krijg. Gaan je naar Ladies
Night? Wat moet ik dan zeggen? Druk, druk, druk?

 
 
 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement