Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Leer met de computer werken in de bibliotheek

Terug Vépé

 

Wil je graag informatie op internet kunnen opzoeken? Foto’s versturen naar je (klein)kinderen? Of leren hoe je je DigiD gebruikt? De bibliotheken in Bemmel, Gendt en Huissen verzorgen gratis computercursussen.

In de bieb kun je tijdens een Klik & Tik-cursus je eerste stappen in de digitale wereld zetten. Je leert in een kleine groep en onder geduldige begeleiding van vrijwilligers met de computer werken. Je ondervindt bijvoorbeeld hoe een toetsenbord en muis werken. Ook ga je het internet op. Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek om de cursus te kunnen volgen.

Meedoen?

De Klik & Tik-cursus bestaat gemiddeld uit tien lessen. In bibliotheek Gendt is de Klik & Tik-cursus op woensdag van 10.00 tot 12.00 uur. Aanmelden kan hier.

Cursus Digisterker

Kun je al wel een beetje met de computer overweg, maar vind je het nog lastig om je DigiD te gebruiken? In de bibliotheek kun je de gratis Digisterker-cursus ‘Werken met de digitale overheid’ volgen. Je leert dan bijvoorbeeld hoe je online een afspraak maakt bij de gemeente. Of hoe je digitaal huur- of zorgtoeslag aanvraagt. Opgeven of meer informatie.

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2020

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement