Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Cultureel podium Gendt

Terug Vépé

 

 Cultureel podium Gendt is er in geslaagd om theatergroep het WEB op de planken te krijgen in Providentia. Deze toneelgroep heeft een een enorme staat van dienst.
In voorgaande voorstelling heeft deze theatergroep bewezen het publiek te boeien met hun spannende voorstellingen.
De reeks van voorstellingen gaat van start met de première op zaterdag 7 maart in ons mooie sfeervolle theater.

In deze bloedstollende thriller duikt Marjolein na een aanranding te hebben overleefd samen met haar twee beste vriendinnen Debbie en Patricia onder in een huisje in de duinen. Wanneer haar overvaller haar daar weet te vinden, besluit Marjolein terug te vechten en hem met meer dan gelijke munt terug te betalen. Ze gaat ver, maar gaat ze té ver?
Na de thuiskomst van Debbie en Patricia ontvouwt zich een kat- en muisspel tussen de dader en de vrouwen, maar ook tussen de vrouwen onderling, wat hun vriendschap danig op het spel zet.

In deze voorstelling van Theatergroep het Web wordt op het scherpst van de snede gespeeld en vraagt het uiterste van de spelers. Hoe ver mag je gaan om gerechtigheid te krijgen? En wat als gerechtigheid niet rechtvaardig is? Met Wieneke Weitering, Thelma Evers, Heidi Drenth en Erwin Teering

Marco Rochette, tevens verantwoordelijk voor de eindregie, schreef deze thriller speciaal voor Theatergroep het Web. Bekijk de volledige speellijst.
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2020

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement