Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Coronavirus    Update  3 april Terug Vépé
 
De afgelopen twee weken hebben wij bewust afstand gehouden en de winkel gesloten.
Met een aangepaste werkwijze en een maximaal aantal mensen in de winkel gaan we dinsdag 7 april weer open! We zijn het beste bereikbaar per telefoon! (vanaf maandag)
Graag tot ziens,

Team Bloemsierkunst de Gent
0481 - 421100
   
De Vonkenmorgen

   
 

   
Het lenen van een fysiek boek is nu niet mogelijk. Heb je nu juist veel tijd om te lezen, luisteren en leren of ben je op zoek naar ideeën voor je kinderen? Dan vind je op deze pagina verschillende tips.

We bieden een uitgebreid digitaal aanbod: van e-books en luisterboeken tot voorleesfilmpjes en interactieve prentenboeken voor kinderen. Ook kun je online taaloefeningen doen om de Nederlandse taal te leren of digitaal een krant lezen in eenvoudige taal.
   

Een bericht ter bemoediging aan de parochianen van parochie H. Maria Magdalena

Het coronavirus heeft heel onze samenleving in de greep, ook onze Maria Magdalena parochie. We kunnen elkaar voorlopig niet meer ontmoeten zoals we dat gewend zijn. Parochiehuizen zijn gesloten, bijeenkomsten zijn afgelast, pastorale contacten beperkt tot alleen het hoogst noodzakelijke. Ook als geloofsgemeenschap samenkomen in de kerk op zaterdag of zondag kan voorlopig niet.

Toch willen we elkaar in deze onzekere veertigdagentijd in geloof en vertrouwen bemoedigen en vasthouden. Daarom brengen we u op de hoogte van wat we in onze parochie doen om toch – hoe beperkt ook – met elkaar verbonden te blijven.

Actuele informatie op onze website

   
Voor het opmaken van de jaarrekening geldt dat de coronacrisis ook hierop invloed heeft. De impact van de overheidsmaatregelen als gevolg van corona is voor ondernemingen in verschillende branches enorm.

Jaap Sommerdijk

Lees hier
   
Afgelast: Informatieavond Vleumingen-West, 25 maart
   

Zorgcentrum St. Jozef

Update 19 maart

   
Gendt Bevrijd 2 april gaat niet door. De mensen die al kaarten hebben gekocht kunnen hun entreegeld tegen inlevering van deze kaarten terugkrijgen.
Wij zijn als bestuur in overleg met de deelnemende partijen om te kijken of we deze avond alsnog doorgang kunnen laten vinden op een andere datum.

Oranjestichting Gendt
Gesloten.


Bloedprikken en logopedie gaan wel door.
 

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
 
 
 
Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement