Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Ruilwinkel Goed Spul heropent de deuren

Terug Vépé

 

Na een stop van bijna 3 maanden vanwege de Coronacrisis heropent Goed Spul haar deuren.  Vanaf dinsdag 9 juni kunt u weer bij ons terecht op dinsdag en donderdag van 10 tot 14 uur en op woensdag van 14 tot 17 uur.

We gaan open op een aan Corona aangepaste wijze:
Zo mogen er maar maximaal 5 klanten tegelijk naar binnen en is het verplicht dit te doen met een winkelwagen. Bij binnenkomst wordt u gevraagd de wagen en uw handen te ontsmetten. Vanzelfsprekend komt u niet als u ziek of verkouden bent.
Natuurlijk houden we ook hier afstand van 1.5 meter aan en daarom is er een éénrichtingsroute gemaakt.

U kunt ook alleen maar spullen halen en niet brengen. Dit vanwege Corona maar ook door onze op handen zijnde verhuizing naar een kleinere ruimte. In de zomervakantie zullen we waarschijnlijk verhuizen naar de nieuwe plek die ons beschikbaar wordt gesteld door de gemeente Lingewaard.
Veel van onze spullen moeten daarom van te voren weg zijn, vooral de grotere spullen, zoals meubilair e.d. Dit kunnen wij in onze nieuwe ruimte niet meer kwijt en zullen we dus ook na de zomer niet meer innemen. Wel kunt u een foto van deze grote spullen in de winkel ophangen met telefoonnummer, zodat mensen het bij uw thuis eventueel kunnen afhalen.

Natuurlijk gaan we de huidige winkelruimte, die we twee jaar lang mochten gebruiken van Hans Geveling , erg missen. Wij zijn heel erg dankbaar voor de kans die we hier gekregen hebben ons klantenbestand uit te breiden en onze bekendheid te vergroten.

Om bovengenoemde redenen kunt u tot de zomervakantie veel dingen gratis meenemen, dus zonder de gebruikelijke stempels te betalen. Al deze spullen staan in een aparte hoek in de winkel.

De mensen die bij ons vrijwilligerswerk doen staan te popelen om weer te beginnen om elkaar en u te kunnen begroeten. We rekenen op u, nu tot de zomervakantie op de huidige locatie en vanaf september op de nieuwe locatie. Graag tot ziens!

 


 

Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 

 

 
 

Groeten uit Gendt 2020

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.
De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.
Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

421408

Privacy reglement