Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 

 
 
Verhuist naar Galgendaal Terug naar Vépé
   
 
Galgendaal 6

 0481-729728
 

 

 

Jorg en Stijn keken al langer uit naar een wat ruimere werkplaats. Amper drie jaar na de start van Autobedrijf JST barst de werkplaats aan de Biezenkamp uit zijn voegen. Oorzaak, de klantenkring is explosief gegroeid. Zowel particulieren als reparatie en onderhoud aan lichte bedrijfswagens. En dan komt het signaal dat Theo Milder naar een oplossing zoekt om zijn autobedrijf met een gerust hart te kunnen beëindigen. De Gendtse ondernemers wisten elkaar te vinden. Vanaf januari 2020 is JST gehuisvest aan Galgendaal 6. Voor het sleutelen aan personenauto’s, lichte bedrijfswagens, vrachtwagens en opleggers.

Een wat ruimere werkplaats is voorzichtig uitgedrukt. Met een oppervlakte van 600 vierkante meter met 5 bruggen komt  JST ruim te zitten. Ze zijn ook in de gelegenheid  om de werkzaamheden van Garage Milder over te nemen. Theo Milder heeft zich met zijn bedrijf vanaf 1974 gericht op vrachtwagens en opleggers. Vanaf 2020 is JST aan de beurt.

Een logische stap, want Stijn heeft 10 jaar ervaring bij de MAN dealer achter de rug. “Terug naar de roots, zullen we maar zeggen.”

Voor de huidige klanten van JST blijft eigenlijk alles als vanouds, zeggen de mannen. De bedrijfsfilosofie is en blijft helder. Ze gaan voor een solide klantenbinding op lange termijn, legt Jorg uit . “Bij ons geen 9 tot 5 mentaliteit. En afspraak is afspraak.”

JST sleutelt voor een gunstiger tarief op dealerniveau, terwijl dezelfde fabrieksonderdelen worden gebruikt als de dealer. Daarom blijft de fabrieksgarantie gewoon van kracht.

 
 

Groeten uit Gendt 2019

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele Kasteel Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement