Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Tassenparty VanBuuf Terug naar vp
   
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een huiskamer vol met shoppende vrouwen. Het eerste flitslicht zorg nog voor onrust. Daarna wist GuG haast ongemerkt door de huiskamer en keuken te bewegen om de tassenparty vast te legen. Maar als man bekruipt je het gevoel dat je als vreemde haan een kippenhok rondloopt. Gelukkig bracht mevrouw Gug d literaire oplossing.

Tassen, schoenen & chocolade

Er zijn volgens mij 2 dingen waar een vrouw nooit genoeg van kan hebben (ok, naast chocolade), schoenen en tassen. En eigenlijk lijken deze meer op elkaar dan je zou denken. Je wilt ze beide kunnen matchen met de outfit, heeft elke soort activiteit een specifieke tas of schoen nodig en heeft iedereen wel eens een enorme miskoop gedaan.

Want wie heeft niet zon enorm handig klein tasje. Leuk voor een feestje dacht je, want dan loop je niet met zon grote hutkoffer bij dat leuke jurkje. Maar eenmaal thuis blijkt de huishoudknip er niet in te passen. Maar ook de telefoon is nt te groot. Kortom, je hebt er eigenlijk niets aan.

Hutkoffer

Of je hebt juist zon enorme hutkoffer gekocht zodat je zowel je laptop als de bammetjes voor de lunch leuk kunt vervoeren naar kantoor. Blijkt thuis dat die schouderriem zo dun is dat deze in je schouder snijdt.

Speciaal hiervoor bedacht VanBuuf de tassenparty. Want op zon party kan je niet alleen in alle rust de hele collectie onder elkaar bewonderen. Je kunt ook alle vakjes onder elkaar bekijken, sluitingen testen, passen, meten, advies vragen en niet onbelangrijk, proef-dragen.

Ben je een vrouw?

Kijk dan onder de foto om verder te lezen.

Ok, nu even als vrouwen onder elkaar. Want wij weten natuurlijk dat de eerder genoemde voordelen van zon party heel handig zijn. Maar dit niet de ware reden is dat je dit wilt doen.

Nee, eigenlijk is de Tassenparty ht ultieme excuus voor een meidenavond. Wat te drinken erbij, en een hapje (chocolade natuurlijk) mag natuurlijk ook niet ontbreken. Maar weet je wat het beste is? Op zon avond zijn er wel een stuk of 10 andere vrouwen die je kunnen helpen met het bedenken van redenen waarom jij toch echt die ene tas nodig hebt. Handig als je thuis je nieuwe aankoop gaat verdedigen ;-)

Eentje krijgen jullie er alvast van mij. Want doordat je de tassen goed kunt bekijken, proberen en bediscussiren zul je minder snel een miskoop doen. Kortom hart-stik-ke budgettair verantwoord.