Ons volkslied

Vrienden GUG

Vriendenprikbord

    0481-421408 06-1387 66 24

 
 
Welkom als vriend van GuG Terug naar Vépé
   

 

 
 
 

 

 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

De opening door
wethouder Helga Witjes

Ergens stad en land voor aflopen. Het spreekwoord dat zegt ergens veel moeite voor moeten doen, bijvoorbeeld om iets te kunnen kopen of informatie in te winnen. Stad & Land Makelaardij heeft een gepast antwoord. De makelaar die zowel in de stad als op het platteland en de agrarische actief is.

Het is een logische stap om ook in Gendt een kantoor te openen. En om vriend van GuG te worden, zegt Wim Tuit. Het kantoor wil zo snel mogelijk onderdeel zijn van de Gendtse samenleving. Wim is samen met Rita Diets hét NVM makelaarskoppel van Stad & Land Makelaardij.

Wim en Rita zijn niet onbekend met Gendt. Wim woont 11 jaar ien de ouwe Rienstraot  van Doornenburg en Rita sinds 3 jaar. Wim had kantoor aan huis  en Rita in Arnhem.  Dat hun nieuwe kantoor precies in het centrum van het dorp staat, voelt als een lot in de loterij. Rita: ,,Zeker, we vinden dit voor ons de mooiste locatie van Gendt.” Het is bijzonder geschikt voor een  makelaarskantoor, vult Wim aan. Een makelaar moet volgens hem gericht zijn op persoonlijk contact en kunnen luisteren. Een huis verkopen is meer dan een stapel stenen met een dak er op. Een huis kopen doe je maar een paar keer in je leven. Het nieuwe huis moet dan ook voelen als een fijne jas, zegt Wim.

Het kantoor is in feite een plek voor ontmoeten, koffie, bijkletsen en vrij snuffelen in het aanbod. ,,Het is onze bedoeling dat mensen, ook zonder concrete plannen, vrij naar binnen lopen.” De anderhalvemetersamenleving hoeft geen probleem te zijn, zegt hij met een lach. “Kom maar op, de praattafel is ruim genoeg. En mocht het zo zijn dat we het gesprek privé moeten voorzetten, dan kunnen we apart zitten.”

 Voor een leek kunnen de krochten van de makelaardij diep en ondoorgrondelijk zijn. Twijfel kan ook een reden zijn om geen ander huis te kopen. Of welk huis zou het meest geschikt zijn? Willen we echt verhuizen? Is het haalbaar? Een kop koffie bij Wim en Rita brengt uitkomst, zo verzekeren beide makelaars. De mogelijkheden zijn divers. Ook het zoeken naar een woning. Met een beetje fantasie komt het BBC programma 'Escape to the Country' op tafel waar een makelaar met mensen 3 geselecteerde droomhuizen bekijkt. Wim knikt. ,,Zo’n beetje ja, maar ook in die serie is het de klant die uiteindelijk beslist.”

Op de website van Stad & Land Makelaardij geven Wim en Rita een compleet aanbod van hun uitgebreide dienstenpakket. Kijk met extra belangstelling naar de verkoopstyling. Stad en Land Makelaardij werkt met een professionele stylist om de inrichting van de aangeboden woning zonder investering beter in de markt te zetten. Het resultaat mag gezien worden, zegt Wim. De kans bestaat natuurlijk wel dat iemand besluit om niet te verhuizen. Maar dan hebben ze wel een klant tevreden kunnen maken.

 
 
 

Terug naar de tegeltjes