Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
Jos       Terug Vépé
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 
 
 

 

 

 

 

   
 
Het plotseling overlijden van Jos Venselaar gaat als een lopend vuurtje door het durp. ‘He’j ut al gehörd van Jos.’ Niet zo vreemd als we het hebben over een amicale persoonlijkheid. Op kantoor en in het dorp, Jos was Jos. Een man die zonder achternaam bekendheid genoot. Jos was voldoende om contact met hem te maken, en altijd dichtbij.  

2016. Jos verhuist naar het centrum. Zo begon de samenwerking met GuG. Jos was het kantoortje in zijn tuin aan de Diekstraot ontgroeit. Het artikel moest zonder hoogdravende uitspraken, maar wel eerlijk en duidelijk. Het onderschrift bij zijn foto was: “Voor dringende vragen ben ik ook ’s avonds en in het weekeinde telefonisch bereikbaar.” 

Met zijn eerste citaat van het kennismakingsartikel wist Jos meteen de toon te zetten  “Het aanbod van Leemstede kwam toevallig op mijn pad. Ik hoefde niet lang na te denken. De locatie midden in het levendige centrum sluit nog beter aan bij mijn bedrijfsfilosofie: ’Goed geregeld, altijd dichtbij’. Kom gerust eens langs. Een afspraak maken is niet nodig. Een bakje koffie is snel gezet”.
De gesprekken met Jos waren prettig. Een zakelijk gesprek was tweedelig.  Hoe druk hij het ook had, eerst over ontwikkelingen ien het durp, pa en over de Lingewaardse politiek. Vaak met een uitgesproken mening. De voertaol was ien het Gèndts, soms doorspekt met heerlijke, bijna cabareteske uutdrukkingen. Het promotionele onderdeel was tenslotte altijd snel geregeld.  “Doe mar, leuk”, was zijn laatste reactie van afgelopen week.

 
Op kantoor, in het dorp en ok op de kermis, Jos was altied Jos.

 

Hoe nu verder?
 

Op de website van Jos het volgende bericht.

Ons bereikte het zeer trieste bericht dat Jos Venselaar plotseling is overleden. Dit is een enorme schok voor zijn vrouw, kinderen, familie en voor ons. Voor Gendt e.o. was Jos een geliefd persoon die altijd klaar stond voor zijn klanten. Hij heeft een mooi kantoor opgebouwd. Jos was niet alleen de drijvende kracht achter ons kantoor, hij is ons kantoor. Wij gaan hem enorm missen.

Ondanks dit vreselijke bericht, begrijpen wij dat u vragen heeft over de voortzetting van uw verzekeringen. Want hoe gaat het verder nu de drijvende kracht achter ons kantoor er niet meer is? Vanaf het begin heeft Jos ervoor gekozen om samen te werken met Mandaat Assuradeuren en UPIVA. Beiden onderdeel van de Heilbron Groep. We zullen samen met Liza Brom en de collega’s van de Heilbron Groep u zo goed mogelijk blijven adviseren en helpen bij schade.

Vragen

Mocht u vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het kantoor via 0481-727003 of via info@josvenselaarenpartners.nl.

Jos in gesprek met Jaap Sommerdijk.  Jaap: "Precies zoals Jos was."
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement