Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
De snuutjesmiddag  (dinsdag 13 februari) Terug Vp
   
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door deze Gendtse Vrienden
 

 

   
 
 
 
 

 
 
 

Jarig. Hoera!

 
 
 
 
 
 
 

De Dolle Dagen lopen op zien eind. Voor de allerkleinsten organiseren De Waskniepers ook dit jaar weer de bekende kindermiddag. Een dolle zottenbende in zaal Providentia. Flikkerende discolampen. Snuutjes dansen fanatiek zoals ze op een groot beeldscherm kunnen volgen.
Het hoofdprogramma. Van Links naar rechts, kinderdansjes, sterrendansen, vlug en hl vlug, alles is de revue gepasseerd.  Een aaneenschakeling van groot  plezier vur de allerkleinsten.

De middag wordt bezocht door de allerkleinsten, gaf de aankondiging aan. Wordt bezocht door de allerkleinsten? De allergrootsten stonden als oppas aan de zijlijn. Zijlijn? Ze hingen aan de hangtafels. Met chips vur de snuutjes en bier uut de tap van Providentia.
GuG prf de zijlijnsfeer. Ik stuit op een senator. De groep van senioralen wordt uutgebreid. Vijf raadseden stoppen en worden senator. Wij ienvestere ien fris bloed, schreeuwt de ervaren senator boven de discomuziek uut. We hebben een mooi carnaval, jammer dat we vur de mȏndag nog niks hebben.

Coup

Ssssst, de ouwe senatoren vule zich sterk worden en zien wat van plan. Wij plegen n coup. Een coup? Het gesprek eindigt. Opa senator g ien de menigte zien kleinkiend  opzuke. Wat g er volgend jaor gebeure? De kiendermiddag van de Waskniepers blief.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 

Naar het archief

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement