Ons volkslied

Vrienden GUG

Info voor toeristen

    0481-421408 06-1387 66 24  

 

 
 
   
Huurverhoging Historische Kring Gente Terug Vépé
 
 
Wit je nog uit 2013? In het voorjaar heeft de toenmalige voorzitter Willem Rasing een gesprek met wethouder Louis Dolmans. Het gespreksonderwerp was niet bepaald prettig, herinnert Willem zich. “De Historische Kring werd  geconfronteerd met een huurverhoging voor het gebruik van Villa Ganita. De huurprijs  zou 40 euro  per vierkante meter worden. Een belachelijke prijsverhoging zo vonden wij en met ons 920 anderen die een petitie tekende. Op 28 augustus 2013 heb ik die petitie als kersverse voorzitter van de kring aangeboden aan de verantwoordelijk wethouder Louis Dolmans.”
Inmiddels is de Kring 10 jaar verder. De huurprijs is niet verhoogd. “Wel gaan we binnenkort verhuizen en verlaten we als kring de Villa en nemen onze intrek in De Leemhof.” Een nieuw tijdperk dient zich aan. Historische Kring Gente zal zich als zelfstandig gebruiker moeten conformeren aan de huisregels van De Leemhof. Dat zal ongetwijfeld beperkingen met zich meebrengen maar ook mogelijkheden, weet de Historische Kring Gente.

 
Deze pagina wordt mede mogelijk gemaakt door puur Gendtse bedrijven
 
 
 
 

 

 

 
 
 

Naar archief van Wit je nog

Actueel Kalender Polder Afscheid Martinus
Moment Links Mevrouw Gug Bekende Gendtenaren
Wit je nog Geroezemoes Waal Groeten uit Gendt
Gesprekje Keuvele   Zwarte bladzijde
Hulhuizen Vrienden van GuG Ons volkslied Het platteland

Stichting Groeten uit Gendt heeft ten doel het stimuleren en bewaren van het Gendtse cultuurgoed.

De stichting tracht haar doel te verwezenlijken door het onderhouden van een website en onder de aandacht te brengen van karakteristieke kenmerken van het dorp Gendt tijdens uiteenlopende activiteiten bij alle lagen van de bevolking.

Het gebruik van het Gendtse dialect wordt bevorderd en zo mogelijk gestimuleerd.

 

0481 - 421408

 
St. Maartenstraat 21 6691 XW Gendt
     

Foto bestellen

 
     

Privacy reglement